O NAMA

O nama

Dijagnostički Centar Skener je osnovan s vizijom pružanja vrhunske medicinske usluge i savremene dijagnostike, sa ciljem da olakša pacijentima proces lečenja. Naša priča počinje 2003. godine, kada smo otvorili vrata sa željom da promenimo pristup zdravstvenoj zaštiti u Novom Pazaru.

Pre toga, pacijenti su se suočavali s dugim listama čekanja i putovanjima do većih dijagnostičkih centara kako bi obavili neophodne preglede. Otvaranjem Dijagnostičkog Centra Skener, omogućili smo lokalnom stanovništvu da dobije kompletnu uslugu dijagnostike na dohvat ruke. Bez potrebe za dugim putovanjima ili čekanjima na slobodne termine, naši pacijenti imaju priliku da brzo i efikasno dobiju preciznu dijagnozu.

Naš tim čine vrhunski stručnjaci iz oblasti dijagnostike, koji pružaju vrhunske usluge pomoću najsavremenije opreme. Multislajsni skener, magnetna rezonanca, centar za dojku, ultrazvučna dijagnostika i ostali aparati omogućavaju nam da pružimo najviši standard zdravstvene nege.

Preventivni pregledi na našim aparatima omogućavaju blagovremeno otkrivanje simptoma bolesti, pružajući pacijentima šansu za adekvatnim i uspešnim lečenjem. Ako lekar preporuči dodatno snimanje, možete imati potpuno poverenje u naše stručnjake i dijagnostički centar sa najsavremenijom opremom, jer smo posvećeni pružanju kvalitetnih dijagnoza.

Zdravlje je naš najviši prioritet, a Dijagnostički Centar Skener je tu da Vam pruži brigu, preciznost i pouzdanost. Otkrijte šta znači imati vrhunske lekare i dijagnostiku na jednom mestu – dobrodošli u naš centar, gde se brinemo o Vašem zdravlju s ljubavlju i stručnošću.