O NAMA

Dijagnostički centar skener je osnovan 2003. godine sa osnovnim ciljem da pruži kvalitetnu medicinsku uslugu, savremenu dijagnostiku i na taj način olakša pacijentima lečenje. Otvaranjem dijagnostičkog centra skener pacijenti nisu imali potrebe da zakazuju preglede u većim centrima, da čekaju mesecima na termin jer su kompletnu uslugu dijagnostikovanja dobili na pragu u Novom Pazaru. Preglede vrše najbolji stručnjaci iz oblasti dijagnostikovanja bolesti na najsavremenijim aparatima. Dobrodošli.

1.

Prevantivni pregledi na multispektralnom skeneru, magnetnoj rezonanci, uređaju za dojku, ultrazvučnoj dijagnostici i ostalim uređajima vam obezbeđuju blagovremeno otkrivanje simptoma bolesti i adekvatno i uspešno lečenje.

2.

Ukoliko lekar otkrije neki nedostatak i uputi vas na dodatno snimanje, verujte najboljim lekarima i centru sa najsavremenijom dijagnostičkom opremom jer ćete dobiti kvalitetnu dijagnozu u dijagnostičkom centru skener

4D Ultrazvuk

4D ultrazvuk je napredna tehnologija koja omogućuje detaljniji pregled fetusa tokom trudnoće. Dijagnostički centar Skener u Novom Pazaru je prvi u gradu koji je uveo 4D ultrazvuk, pružajući pacijentima vrhunsku uslugu i dijagnostiku.

4D ultrazvuk omogućuje pregled fetusa u realnom vremenu, dajući pacijentima mogućnost da vide bebu u punoj boji i trodimenzionalnoj slici. Ova tehnologija pruža detaljniji uvid u fetalni razvoj i može pomoći u ranom otkrivanju mogućih anomalija.

Dijagnostički centar Skener u Novom Pazaru primenjuje najnoviju tehnologiju 4D ultrazvuka, koja omogućuje precizniju i bržu dijagnostiku fetusa. Osim toga, pacijenti imaju priliku dobiti snimke svoje bebe na USB-u ili CD-u, što je sjajan način da se setite ovog posebnog trenutka u životu.

Uvođenje 4D ultrazvuka u Novom Pazaru poboljšalo je kvalitet usluge i povećalo zadovoljstvo pacijenata. Ova tehnologija omogućuje precizniju i bržu dijagnostiku fetusa, što može biti ključno za zdravlje i dobrobit majke i deteta.

Magnetna Rezonanca

Magnetna rezonanca (MRI) je dijagnostička tehnologija koja koristi magnetska polja i radio talase za dobijanje detaljnih slika unutrašnjih organa tela. DC Skener u Novom Pazaru jedini je u gradu koji ima MRI uređaj, što je velika prednost za pacijente koji traže preciznu dijagnostiku i lečenje.

Magnetna rezonanca omogućuje precizno vizualiziranje unutrašnjih organa i tkiva bez upotrebe ionizirajućeg zračenja. To znači da je MRI sigurniji za pacijente koji se često podvrgavaju dijagnostičkim postupcima ili koji su osetljivi na zračenje.

DC Skener ima najmoderniji MRI uređaj koji omogućuje brže i preciznije dijagnostičke procedure. Uz to, stručno i prijateljsko osoblje osigurava da se pacijenti osećaju ugodno i sigurno tokom postupka.

Magnetna rezonanca može biti ključna za dijagnostifikovanje i praćenje različitih stanja, uključujući bolesti mozga, kičme, srca, pluća, jetre i bubrega. Mi omogućujemo pacijentima brz pristup ovom naprednom dijagnostičkom alatu, što može biti ključno za pravovremeno lečenje.